Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Store Hønsehus

Omlets store hønsehus skiller seg ut i flokkholdets verden. Våre ekspertdesignede design har hønas helse og sikkerhet i tankene, samtidig som oppgavebelastningen din tas i betraktning. Borte er dagene med arbeidsintensive trehold – fremtiden for hønsehold er her i våre store hønsehus som er enkle å rengjøre og vedlikeholdsfrie.

Eglu pro ekstra stort hønsehus for opptil 15 høner
Kjøp Eglu Pro
Eglu Cube stort hønsehus for opptil 10 høner
Kjøp Eglu Cube

Mer plass til flokken din

Våre hønsehus er den ultimate boligløsningen for større flokker. Praktiske tilgangspaneler, unike dørlukkingsmekanismer og geniale sikkerhets- og isolasjonsmetoder er integrert i en elegant design som gjør våre store hønsegårder til et umiddelbar behov for enhver hønseholders bakgård.

3 grunner til å kjøpe et stort hønsehus fra Omlet

  • Komfortabelt huser flokker på opptil 10 små høner
  • Dedikert ruge plass adskilt fra det romslige soveområdet
  • Lett å rengjøre uttrekkbart avføringsbrett og glatte overflater som kan tørkes av

Tilpass for å passe dine behov

Hønsehold er en unik opplevelse for alle, men vi har lagt grunnlaget for vellykket flokkoppdrett. Våre store hønsehus holder hønene dine varme om vinteren og kjølige om sommeren, er motstandsdyktige mot rovdyr og kan tilpasses for å passe enhver stil eller rutine.

Hønseholds kompetanse på høyeste nivå

Hos Omlet søker vi nådeløst etter løsninger på spørsmålene vi stadig får. Håndverket i våre hønsehus er en kulminasjon av funnene våre, og resultatene er ekstraordinære. Nyt hønsehold på Omlet måten: stressfri i alle rom og med ethvert erfaringsnivå.