Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Mobilt hønsehus

Omlet tilbyr mobile hønsehus som enkelt kan flyttes rundt i hagen din av en person. De samme vedlikeholdsfrie, ekspertdesignede hønsegårdene fra Omlet har en fleksibel side. Tiden da du angret på hønsenes husplassering er forbi. Tenk deg at du ikke trenger å frykte endeligheten av å bestemme hvor du skal plassere hønsegården.
Eglu pro ekstra stort hønsehus for opptil 15 høner
Kjøp Eglu Pro
Eglu Cube stort hønsehus for opptil 10 høner
Kjøp Eglu Cube
Eglu Go Up chicken coop by Omlet
Kjøp Eglu Go Up
Eglu Go chicken coop by Omlet
Kjøp Eglu Go

Mobilitet for hver flokk

Flokker i alle størrelser kan glede seg over fleksibiliteten til et mobilt hønsehus. Våre hønsehus kan flyttes raskt og enkelt ved bruk av integrerte håndtak og hjul. La hønene dine søke gjennom friskt gress, finn nye insekter og nyte skyggefulle områder når du bruker hjulene og drar dem til det nye stedet.

3 grunner til å kjøpe et mobilt hønsehus fra Omlet

  • Flytt enkelt flokken din på jakt etter friskt gress, ly fra vær og vind eller for å endre utseendet til hagen din
  • Null vedlikehold, enkle å rengjøre hønsegårder som varer hele livet
  • Bevegelsesfrihet for både deg og flokken din

Skap den ultimate plassen for flokken din – uansett hvor de er

Vi har lagt det velkjente grunnlaget for vellykket flokkoppdrett, men vi stoppet ikke med å gjøre det til en strengt permanent struktur. I tillegg til muligheten til å bevege seg, kan våre store hønsehus tilpasses med tilbehør for å legge til enda mer berikelse.

Hønseholds kompetanse på høyeste nivå

Hos Omlet søker vi nådeløst etter løsninger på spørsmålene vi stadig får. Håndverket i våre hønsehus er en kulminasjon av funnene våre, og resultatene er ekstraordinære. Nyt hønsehold på Omlet måten: stressfritt på alle områder og med alle erfaringsnivåer.