Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Hundebæsjepose holder - Gardenia Sage

Vi sjekker lageret vårt...

kr 99,00

Limited kolleksjon inspirert av sommerhagen
Vi introduserer Gardenia kolleksjonen med designerhundsenger, inspirert av en engelsk landehage om sommeren. På samme måte som vårt forhold til våre hundekamerater, er denne limited edition kolleksjonen forankret i lekenhet og glede. Naturen, som hunder, trenger bare litt stell og mye kjærlighet, og gir til gjengjeld uendelig glede og trøst.

Signatur trykk eksklusivt designet av Omlet
Påvirket av de dristige fargene til en vårblomst, Gardenia Sage inspirerer Gardenia Sage til nysgjerrig snusing av spirende kornblomster og jager sommerfugler rundt i en frodig grønn hage. Se gjennom hele samlingen av Omlet designerhundesenger nå, inkludert matchende snorer, halsbånd og bæsjposeholdere. .

Tilbehør for å fremheve
Henting av hundebæsj er ingen fancy affære, men det er en del av jobben. Legg til litt eleganse til oppgaven med en designer bæsjposedispenser som gjør at bæsj tar opp håndgripelig. Utstyrt med klips som er enkle å feste, vil du aldri mer stå uten en bæsjpose å plukke opp, og du vil se bra ut når du gjør det! Skaff den matchende hundesengen, båndet og halsbåndet for å fullføre hundens signaturstil.


Våre kunders bilder

Verifiserte Kundeomtaler

Hundebæsjepose holder - Gardenia Sage

5 Stars:

4 Stars:

3 Stars:

2 Stars:

1 Star: