Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Marsvinbur

Med Omlets marsvinbur kan marsvin komfortabelt leve ute hele året. Marsvinenes velvære og din arbeidsmengde er i forkant av våre genialt utformede bur. Borte er dagene med å huse marsvin i trange, innendørs bur – vi har snudd manuset om marsvin pleie.

125 anmeldelser
Eglu Go Guinea Pig Hutch

Et marsvinbur for hver sesong

Enten du er en marsvineier for første gang eller en erfaren marsvin oppsynsmann, det er et Omlet marsvinbur for hvert trinn av reisen. Praktiske paneler med bak tilgang, en unik lukkemekanisme for burdører og overlegne sikkerhet- og isolasjonsmetoder, pakket inn i et elegant design som gjør marsvinburet vårt til en dristig statement for enhver bakhage.

3 grunner til å kjøpe et marsvinbur fra Omlet

  1. Bur som er enkle å rengjøre som gir mer leketid
  2. Bur tilbehør for å tilpasse marsvinets opplevelse
  3. Utvidbare luftegårder for å maksimere plass

Lag marsvinets ultimate plass

Vi har lagt grunnlaget for unikt og givende marsvineierskap. Våre gjennomtenkte marsvinbur holder hulene dine varme om vinteren, kjølige om sommeren, er rovdyrbestandige og kan tilpasses til din livsstil.

Fremme marsvin partnerskap

Hos Omlet søker vi nådeløst etter løsninger på spørsmålene vi stadig får. Vi har finpusset marsvinburene våre med disse sysslene, og resultatene er enestående. Nyt marsvinen din på den bekymringsløse, naturlige måten – uansett plass og med ethvert erfaringsnivå.