Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Hundetur sett - Large - Prism Kaleidoscope

Vi sjekker lageret vårt...

kr 517,00
kr 465,30

Pakken inkluderer matchende hundehalsbånd, bånd og bæsjposeholder.

Limited kolleksjon inspirert av sommerhagen
Vi introduserer Gardenia kolleksjonen av designerhundsenger, inspirert av en engelsk landhage om sommeren. På samme måte som vårt forhold til våre hundekamerater, er denne kolleksjonen i begrenset opplag forankret i lekenhet og glede. Naturen, som hunder, trenger bare litt stell og mye kjærlighet, og gir til gjengjeld uendelig glede og trøst.

Signatur trykk eksklusivt designet av Omlet
De dristige fargene og geometriske mønstrene til Prism Kaleidoscope spiller på gleden ved å tilbringe tid utendørs sammen med hunden din. Slående nyanser av rosa, grønt og fersken blandet sammen for den perfekte representasjonen av hundeselskap - snodig, slående og evigvarende. Bla gjennom hele samlingen av begrenset opplag av Omlet designerhundsenger nå, inkludert matchende bånd, halsbånd og bæsjposeholdere.

Tilbehør for å fremheve
Tilbehør gjør alt bedre - spesielt hundeturer! Gi hunden din en helt egen signaturstil ved å matche hundebåndet, halsbåndet og bæsjposedispenseren i samme trykk eller mønster. Velg ett av de tre Gardenia-designene for å gi eventyrene dine sammen et snev av en søttluktende, deilig grønn sommerhage.


Våre kunders bilder

Sassy, airedalen vår, koser seg i redesengen sin på dag én!

Verifiserte Kundeomtaler

Hundetur sett - Large - Prism Kaleidoscope

5 Stars:

4 Stars:

3 Stars:

2 Stars:

1 Star: