Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Sengetrekk til Puteseng - Small - Prism Kaleidoscope

Vi sjekker lageret vårt...

kr 219,00

Limited edition kolleksjon inspirert av sommerhagen
Vi introduserer Gardenia kolleksjonen av designerhundsenger, inspirert av en engelsk landhage om sommeren. På samme måte som vårt forhold til våre hundekamerater, er denne kolleksjonen i begrenset opplag forankret i lekenhet og glede. Naturen, som hunder, trenger bare litt stell og mye kjærlighet, og gir til gjengjeld uendelig glede og trøst.

Signatur trykk eksklusivt designet av Omlet
De dristige fargene og geometriske mønstrene til Prism Kaleidoscope spiller på gleden ved å tilbringe tid utendørs sammen med hunden din. Slående nyanser av rosa, grønn og fersken blandet sammen for den perfekte representasjonen av hundeselskap - snodig, slående og evigvarende.

Gi hunden din en følelse av ren laken
Et ekstra trekk til din Puteseng er den perfekte måten å gi hunden din noe friskt å sove på, enten du endrer stilen fullstendig eller vasker av gjørmete poteavtrykk av ditt nåværende trekk.

Inkluderer kun sengetrekket. Puteinnlegg følger ikke med. Vær oppmerksom på at dette trekket kun passer til din Puteseng hvis den har en brodert Omlet logo foran på sengen. Hvis din Puteseng har Omlet logoen på et taleboble merke, vennligst velg et annet trekk.

Send oss et bilde

Vi elsker å se Omlet oppsettet ditt.

Laste opp ditt eget bilde
Omlet Table

Verifiserte Kundeomtaler

Sengetrekk til Puteseng - Small - Prism Kaleidoscope

5 Stars:

4 Stars:

3 Stars:

2 Stars:

1 Star: