Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Smart Autodoor kontrollpanel

Vi sjekker lageret vårt...

kr 660,00

Gjør din eksisterende Autodoor smart og hold kontakten, uansett hvor du er, ved å bytte ut kontrollpanelet med vår nye Wi-Fi aktiverte smartversjon.

 • Få åpne og lukke varsler på telefonen din
 • Kontroller og konfigurer alle innstillinger i appen
 • Åpne og lukk døren manuelt fra telefonen din
 • Fullstendig sjelefred uansett hvor du er
 • Skaff deg Omlet appen for Apple & Android
 • For å bytte, koble fra det gamle kontrollpanelet.

  Vårt nye kontrollpanel har et forbedret, brukervennlig grensesnitt og et elegant nytt design. Du kan fortsatt endre innstillinger manuelt på kontrollpanelet, og det festes til hønsehuset eller kjøres på nøyaktig samme måte som før.

  Smart Autodoor kontrollpanelet leveres med en 6 fot kabel for å koble til strømnettet. Døren din kan også drives med batteristrøm i opptil 3 måneder.

  Ofte stilte spørsmål

  Hvis du har koblet Autodoor til Wi-Fi, anbefaler vi å bruke strømforsyningen du fikk med døren. På denne måten vil døren din sjekke inn hele tiden, og du vil kunne bruke døren og appen slik det er tenkt.

  Du kan kjøre døren på batterier, men for å spare strøm vil døren bare sjekke inn med Wi-Fi hvert tiende minutt. I mellom disse øyeblikkene vil du ikke kunne åpne eller lukke døren umiddelbart. Du kan klikke på knappen for å åpne eller lukke, men handlingen utføres ikke før neste innsjekking.

  Hvis du kobler Autodoor til et solcellepanel eller en annen type strømkilde, vil vi ikke kunne tilby noen garanti (uttrykt eller underforstått), støtte eller råd.

  Gå til appbutikken der du vanligvis laster ned nye apper og skriv inn Omlet.

  De smarte funksjonene er designet for å brukes med en konstant, pålitelig strømforsyning, og vi anbefaler at du bruker strømnettet for å få den beste opplevelsen.

  Alle innstillingene er lagret i kontrollpanelet, så døren vil fungere akkurat slik du vil. Når tilkoblingen er gjenopprettet, vil du kunne fortsette å bruke appen.

  Ja, du kan dele tilgangen til en dør med familie og venner, slik at de kan se statusen til døren og få varsler. Du bestemmer selv om du vil gi full tilgang eller bare la personen sjekke statusen til døren.

  Dette avhenger av styrken til Wi-Fi, men det anbefales å holde døren innenfor minst 65 fot fra en Wi-Fi-kilde.

  Nei, du kan kontrollere døren og endre innstillingene ved å bruke kontrollpanelet. Hvis du kjører døren på strømnettet, kan du bare sette den opp som normalt og programmere døren på kontrollpanelet. Men hvis du ønsker å bruke batterier, må fastvaren i utgangspunktet oppdateres. For å gjøre dette må du:

 • Last ned appen og koble kontrollpanelet til Wi-Fi
 • Vent i 5–10 minutter til fastvaren oppdateres
 • Gjør en nullstilling (se bruksanvisningen for informasjon om hvordan du gjør dette)
 • Avslutt oppdagelsesmodus på kontrollpanelet
 • Når det er gjort kan du sette opp dør og kontrollpanel på hønsehuset og programmere de innstillingene du ønsker. Ta kontakt med vårt kundeopplevelses team hvis du har problemer.

  Send oss et bilde

  Vi elsker å se Omlet oppsettet ditt.

  Laste opp ditt eget bilde
  Omlet Table

  Verifiserte Kundeomtaler

  Smart Autodoor kontrollpanel

  5 Stars:

  4 Stars:

  3 Stars:

  2 Stars:

  1 Star: