Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

SMART AUTOMATISK HØNSEHUS DØR

Wi-Fi aktivert, kompatibel med alle hønsehus

Vi designet vår Smart Autodoor med åpne og lukke varsler for trygghet og full kontroll fra telefonen din for ultimat bekvemmelighet.

 • Åpner og lukker hønsehuset automatisk
 • Kompatibel med alle hønsehus i tre
 • Ultra pålitelig i all slags vær
 • Sofistikert sikkerhetssensor
 • Strøm eller batteridrevet

Velg din Autodoor

chicken

TILKOBLET, HVOR ENN DU ER

Vårt strengt testede, geniale design gir deg 24/7 hønsehus kontroll fra telefonen din, slik at du kan sjekke statusen til hønsegårdsdøren og åpne og lukke den fra hvor som helst.

Den er også kompatibel med Alexa og Google Assistant, slik at du kan sjekke på hønene dine selv uten telefonen i hånden.

Bare last ned Omlet-appen for Android eller Apple.

 
 

ALLEREDE AUTOMATISERT?

Oppgrader din eksisterende Omlet Autodoor for å gjøre den smart ved ganske enkelt å bytte kontrollpanel.  Klikk her for mer info.

 
 

DRØMMEPLAN

Høns trives når de starter dagen ved daggry og er i seng i skumringen. Vår Smart Autodoor lar deg angi timeplanen deres, uten å forstyrre din.

 • Velg mellom lysfølsomme innstillinger eller stilt etter klokken

 • Enkel å programmere med Omlet appen

 • Sensorer ignorerer andre lys og fakler

GJØR HVERT HØNSEHUS SMART

Ikke oppgradert til en Eglu Cube eller en Eglu Pro ennå? Vår Wi-Fi-aktiverte Smart Autodoor er kompatibel med alle hønsehus og leveres med et enkelt festesett.

 • Installer direkte på Eglu Cube eller Eglu Pro hønsehus

 • Skrues enkelt fast på hønsehus i tre

 • Fest til Walk In Luftegård eller alle typer hønsenetting

 • Kan monteres for å åpne til venstre eller høyre

SUPERKRAFT

close up of the omlet smart automatic chicken coop door control panel
Batteridrevet slik at du kan bruke Autodoor hvor som helst.

Kontrollpanelet kan festes til hønsegården eller hønsehuset, og kobles til strømnettet med den medfølgende 6 fot-kabelen. Alternativt vil 4x AA-batterier drive autodoor i opptil 3 måneder.

DØRENE LUKKES

chicken climbing into an eglu pro chicken coop with a smart autodoor with coop light
Sikkerhetssensorene vil stoppe dørene fra å lukkes hvis det er noe i veien.

Sofistikerte sensorer beskytter høner som somler i døråpningen. Når banen er fri, får du en varsel på telefonen om at døren er lukket.

SKIN ET LYS

chickens in a coop with a coop light
Legg til et hønsehus lys for å oppmuntre jentene dine til å legge seg om kvelden.

Vi designet vårt Hønsehus lys å føre høner inn til å legge seg. Drevet av og synkronisert med Smart Autodoor, kommer den på 5 minutter før døren er planlagt å lukke. Når alle er inne og døren er trygt lukket, slås lyset forsiktig av.

PÅLITELIG TAR TID

Vår Smart Autodoors pålitelighet er et resultat av vår strenge tilnærming til produktdesign: finne opp, teste, foredle, gjenta. 200 prototyper og 3 år Omlet Perfeksjons prosess betyr at den kan ta hva som helst fra naturenss våpenlager.

 • Testet for å fungere så lavt som -4°F og opptil 150°F

 • Vanntett trekk til IPX6-standarder

 • Splintsikker ABS-konstruksjon

 • Tåler kraftige stormer

FUNGERER UTEN APPEN

close up of the smart autodoor control panel being programmed manually
Programmer vår Smart Autodoor med eller uten appen.

Vår Smart Autodoor kan programmeres og styres ved hjelp av kontrollpanelet på hønsehuset, uten appen. Den er like effektiv og pålitelig, uansett hvordan du bruker den.

RO I SJELA

smart autodoor box with contents shown
Bare sett inn batterier og du er klar til å gjøre hønsehuset ditt smart.

Våre trinnvise instruksjoner og monteringsvideo vil veilede deg gjennom montering og installasjon av din Smart Autodoor. Last ned appen og du er et smart skritt nærmere flokken din, uansett hvor du er.

Ofte stilte spørsmål

Du kan velge mellom lysinnstillingen, dvs. velge ved hvilket dagslysnivå hagen skal åpne og lukke, tidsinnstilling, dvs. angi bestemte tider når du vet at flokken din har returnert til hagen eller er klar til å gå ut for dag. Det er også en manuell modus hvor døren åpnes og lukkes kun når du trykker på knappen.

På appen kan du også overstyre gjeldende innstillinger ved å trykke "Åpne" eller "Lukk".

For sikkerhet og trygghet er det også et innebygd feilsikkert system for å åpne døren helt for hånd. Du kan finne ut hvordan du gjør dette ved å sjekke bruksanvisningen.

Du kan endre hvilken innstilling du bruker når du vil, men det er ikke mulig å bruke forskjellige innstillinger samtidig.

Høns er flokkdyr og vaneskapninger, og i de fleste tilfeller vil de gå tilbake til hønsehuset innen en halvtime etter hverandre til omtrent samme tid hver kveld. Observer hønene dine i noen dager og noter når de pleier å legge seg, og sett døren deretter.

Hvis du har koblet Autodoor til Wi-Fi, anbefaler vi å bruke strømforsyningen du fikk med døren. På denne måten vil døren din sjekke inn hele tiden, og du vil kunne bruke døren og appen slik det er tenkt.

Du kan kjøre døren på batterier, men for å spare strøm vil døren bare sjekke inn med Wi-Fi hvert tiende minutt. I mellom disse øyeblikkene vil du ikke kunne åpne eller lukke døren umiddelbart. Du kan klikke på knappen for å åpne eller lukke, men handlingen utføres ikke før neste innsjekking.

Hvis du kobler Autodoor til et solcellepanel eller en annen type strømkilde, vil vi ikke kunne tilby noen garanti (uttrykt eller underforstått), støtte eller råd.

Omlet-appen er tilgjengelig i Google Play-butikken for Android-brukere og App Store for iOS-brukere.

Åpne den relevante appbutikken og søk etter "Omlet", eller bruk følgende linker:

Google Play

iOS App Store

Autodoor kan ikke monteres på andre Egluér enn Eglu Cube Mk1 og Mk2, og Eglu Pro. Du kan imidlertid, ved å bruke et festesett, koble det til en hvilken som helst Omlet luftegård.

Det er to hovedgrunner til å legge til et hønsehu lys. For det første vil det å ha et lys i gården oppmuntre hønene til å gå tilbake til hønsehuset når det blir mørkt. Dette er spesielt bra hvis du har en eller to høner som pleier å være ute lenger enn resten.

For det andre er det nyttig å ha et lys i båsen hvis du vil sjekke hønene dine når det er mørkt, kanskje når du kommer hjem fra jobb eller rett før du legger deg. Hønene vil ikke bli plaget av at du slår på lyset i et minutt og titter inn i gården.

Hønsehus lyset bruker et LED-lys på 1,5 watt. Det tilsvarer en 15 watts lyspære.

Vi foreslår at du bytter batteriene når kontrollpanelet eller appen viser nivået som 5 % eller lavere. Det er lurt å sjekke batteriene regelmessig for å sikre at de er i god stand.

Du må bruke Autodoor som spesifisert i bruksanvisningen ved å bruke enten vår strømadapter eller 4 AA-batterier. Vi kan ikke tilby noen garanti (uttrykt eller underforstått), støtte eller råd hvis du kobler andre former for strømforsyning til din Autodoor. Det er stor risiko for at du kan skade din Autodoor, og produktet fungerer kanskje ikke etter hensikten.

Nei, motoren i døren er designet for å åpne døren horisontalt.

Ja, det er en manuell modus der døren åpnes og lukkes kun når du trykker på knappen på appen eller rett på kontrollpanelet. For sikkerhet og trygghet er det også innebygd et feilsikkert system for å åpne døren helt for hånd. Se bruksanvisningen for å finne ut hvordan du gjør dette.

Den automatiske døren er designet for å brukes av voksne høner, og det er lurt å bare bruke manuell modus hvis du har kyllinger i flokken.

Kontrollpanelet leveres med en monteringsbrakett som kan bores i tre eller festes til netting. Hvis du vil plassere kontrollpanelet rett på Eglu Pro eller Cube, må du legge til en ekstra brakett som hekter inn på hønsehuset.

Smart autodoor inkludert kontrollpanelbrakett

Inkludert monteringsbrakettfester til alle netting eller gjør-det-selv-hønsehus.

Smart autodør eglu monteringsbrakett for husets kontrollpanel

Valgfri monteringsbrakett for Eglu Cube eller Pro-huset.

Den automatiske døren passer rett på Eglu Pro Hønsehuset, Eglu Cube Hønsehuset, og på absolutt flertallet av hønsehus eller fjøs i tre. Hvis du har en eldre Eglu Cube (før 2016), kan du montere den automatiske døren ved å bruke et festesett. Du kan også passe den til netting eller hønsenettingen på luftegården.
Vi tilbyr ingen løsning for å forlenge kabelen, men vi selger en erstatningskabel som kan brukes til det formålet. Hvis du vil forlenge kabelen, foreslår vi at du snakker med en elektriker for å forsikre deg om at det gjøres trygt og riktig.

Du trenger ikke å bruke nettstrøm hvis du bruker de smarte funksjonene til det nye Omlet Smart Autodoor-kontrollpanelet. Vi anbefaler det imidlertid der det er mulig, da det vil forbedre funksjonaliteten til produktet. Bruk av nettstrøm vil gjøre det mulig for kontrollpanelet å opprettholde en konstant Wi-Fi-tilkobling, noe som betyr at når du sender en kommando til døren, vil den bli utført nesten umiddelbart. På batteri må du vente opptil 10 minutter til neste gang kontrollpanelet ditt våkner og sjekker inn med serverne våre.

Når du kjører på batteri med de anbefalte strøminnstillingene, anslår vi at du bør forvente 2+ måneders batterilevetid ved normal bruk før du må bytte batteriene.

Dette avhenger av styrken til Wi-Fi, men det anbefales å holde døren innenfor minst 65 fot fra en Wi-Fi-kilde.

Vi anbefaler å koble til det trådløse nettverket du ønsker å bruke med telefonen, og stå der du ønsker å plassere kontrollpanelet. Hvis telefonen din indikerer et godt Wi-Fi-signal, bør det være tilstrekkelig å bruke med Omlet Smart Autodoor. Hvis telefonen din bare viser én strek med Wi-Fi, eller ingen i det hele tatt, kan du finne at signalet er for svakt til at kontrollpanelet fungerer effektivt. Det kan være lurt å flytte hønsehuset eller tilgangspunkt for å forbedre dekningen, eller kjøpe en rekkeviddeforlenger.

Nei, du kan kontrollere døren og endre innstillingene ved å bruke kontrollpanelet. Hvis du kjører døren på strømnettet, kan du bare sette den opp som normalt og programmere døren på kontrollpanelet. Men hvis du ønsker å bruke batterier, må fastvaren i utgangspunktet oppdateres. For å gjøre dette må du:

 • Last ned appen og koble kontrollpanelet til Wi-Fi
 • Vent i 5–10 minutter til fastvaren oppdateres
 • Gjør en tilbakestilling til fabrikken (se bruksanvisningen for informasjon om hvordan du gjør dette)
 • Avslutt oppdagelsesmodus på kontrollpanelet

Når det er gjort kan du sette opp dør og kontrollpanel på hønsehuset og programmere de innstillingene du ønsker. Vennligst kontakt vår kundeopplevelse hvis du har problemer.

Alle innstillingene er lagret i kontrollpanelet, så døren vil fungere akkurat slik du vil. Når tilkoblingen er gjenopprettet, vil du kunne fortsette å bruke appen.

Ja, du kan dele tilgangen til en dør med familie og venner, slik at de kan se statusen til døren og få varsler. Du bestemmer om du vil gi full tilgang eller bare la personen sjekke statusen til døren.

Kabelen du vil motta med døren din er 180 cm.

Automatisk dør STØRRELSE OG SPESIFIKASJONER

Materialer:

ABS-plast, tannhjul i sink, stålfester

Strøm:

Nettstrøm eller 4 x AA-batterier (medfølger ikke)

Produktstørrelse:

Dørramme: 59 cm x 42 cm x 5,5 cm Kontrollpanel: 14cm x 13cm x 4cm Kontrollpanel Kabel lengde: 200cm Strømkabel lengde: 180cm

Emballasjestørrelse:

56cm x 47cm x 7.3cm

VIKTIG: Vennligst ikke rengjør Autodoor med industrielle rengjøringsmidler. Vi anbefaler å bare vaske den med såpe og vann eller et vaskemiddel som er trygt for kjæledyr og bare behandle rød hønsemidd med pulver.

Verifiserte Kundeomtaler

Smart automatisk hønsegårdsdør

5 Stars:

1

4 Stars:

0

3 Stars:

0

2 Stars:

0

1 Star:

0
Expencive Yes, but a TOP product.
Dag,
Buy It`.
Kundeomtale av: Monteringssett for automatisk dør på Omlet hønsegård
This reviewer has 6-8 DK chickens pets
Les flere anmeldelser
 

Våre kunders bilder

Det hele begynte med Omlet. Møt våre glade kunder. Vil du se et Omlet produkt i bruk? Ta kontakt med en av våre pålitelige ambassadører.