Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Trekk til Putesengen - Small - Patterpaws Neon

Vi sjekker lageret vårt...

kr 249,00
Inspirert av deres rampete oppførsel

Gjørmete poteavtrykk på gulvet. Søppel spredt fra kjelleren til badet. Men se på det søte lille ansiktet. De valpeøynene. De kan være rampete, men vi ville ikke valgt noe annet. Så vi tenkte på hvordan vi kan fortelle om kjærligheten og noen ganger oppgittheten som det å være hundeforelder bringer med. Resultatet? Med Mischief kolleksjonen feirer vi den følelsen som bare hundeeiere forstår, følelsen når du bare vil riste på hodet av hundens siste rampestreker, men likevel ikke vil ha det på noen annen måte.

Signatur trykk eksklusivt designet av Omlet

Patterpaws, som minner om våtpotede, halelogrende vandrere, bringer hundenes lykkelige optimisme til live med en optimistisk energi som er på topp.

Gi hunden din en følelse av rent laken

Et ekstra trekk til Putesengen din er den perfekte måten å gi hunden din noe friskt og rent å sove på, enten du endrer stilen fullstendig eller vasker gjørmete poteavtrykk av ditt nåværende trekk.

Dette produktet er kun sengetrekket. Sengeinnlegget er ikke inkludert. Dette trekket passer kun til den nyeste formen av Putesengen. Før du kjøper, sjekk nøye om du har riktig produkt.

Våre kunders bilder

Verifiserte Kundeomtaler

Trekk til Putesengen - Small - Patterpaws Neon

5 Stars:

4 Stars:

3 Stars:

2 Stars:

1 Star: