Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Trekk til Putesengen - Small - Zoomies

Vi sjekker lageret vårt...

kr 219,00
Inspirert av deres rampete oppførsel

Gjørmete poteavtrykk på gulvet. Søppel spredt fra kjelleren til badet. Men se på det søte lille ansiktet. De valpeøynene. De kan være rampete, men vi ville ikke valgt noe annet. Så vi tenkte på hvordan vi kan fortelle om kjærligheten og noen ganger oppgittheten som det å være hundeforelder bringer med. Resultatet? Med Mischief kolleksjonen feirer vi den følelsen som bare hundeeiere forstår, følelsen når du bare vil riste på hodet av hundens siste rampestreker, men likevel ikke vil ha det på noen annen måte.

Signatur trykk eksklusivt designet av Omlet

Dette ville, grafiske trykket i jordfarger følger de usynlige sporene hunden din følger mens den løper og svinger rundt. Sesongbaserte nyanser av oker og chartreuse balanserer perfekt mens hunden din sikksakk rundt.

Gi hunden din en følelse av rent laken

Et ekstra trekk til Putesengen din er den perfekte måten å gi hunden din noe friskt og rent å sove på, enten du endrer stilen fullstendig eller vasker gjørmete poteavtrykk av ditt nåværende trekk.

Dette produktet er kun sengetrekket. Sengeinnlegget er ikke inkludert. Dette trekket passer kun til den nyeste formen av Putesengen. Før du kjøper, sjekk nøye om du har riktig produkt.

Send oss et bilde

Vi elsker å se Omlet oppsettet ditt.

Laste opp ditt eget bilde
Omlet Table

Verifiserte Kundeomtaler

Trekk til Putesengen - Small - Zoomies

5 Stars:

4 Stars:

3 Stars:

2 Stars:

1 Star: