Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Hønse Traktorer

De samme vedlikeholdsfrie, ekspertdesignede hønsegårdene fra Omlet har en fleksibel side. Tiden der du angret på hønsehusets plassering er forbi – Omlet tilbyr hønse traktorer som enkelt kan flyttes rundt i hagen din av en person. Tenk deg at du ikke trenger å frykte endeligheten av å bestemme hvor du skal plassere hønsegården.
Eglu pro ekstra stort hønsehus for opptil 15 høner
Kjøp Eglu Pro
Eglu Cube stort hønsehus for opptil 10 høner
Kjøp Eglu Cube
Eglu Go Up chicken coop by Omlet
Kjøp Eglu Go Up
Eglu Go chicken coop by Omlet
Kjøp Eglu Go

Traktorer er ikke bare for gårder

Flokker i alle størrelser kan glede seg over fleksibiliteten til en hønse traktor. Disse type hønsehus er kalt dette fordi høner kan snu jorden og trimme gresset i hagen din, noe som gjør disse mobile hønsegårdene både nyttige og praktiske. Våre hønse traktorer kan flyttes raskt og enkelt ved bruk av integrerte håndtak og hjul. La hønene dine søke gjennom friskt gress, finne nye insekter og nyte skyggefulle områder når du bruker hjulene og drar dem til det nye stedet.

3 grunner til å kjøpe en hønse traktor fra Omlet

  • Null vedlikehold, enkle å rengjøre hønehus som varer livet ut
  • Flytt flokken din enkelt på jakt etter friskt gress, ly fra vær og vind eller for å endre utseendet til hagen din
  • Bevegelsesfrihet for både deg og flokken din

Skap den ultimate plassen for flokken din – uansett hvor de er

Vi har lagt det velkjente grunnlaget for vellykket flokkoppdrett, men vi stoppet ikke med å gjøre det til en strengt permanent struktur. I tillegg til muligheten til å bevege seg, kan våre hønse traktorer tilpasses med tilbehør for å legge til enda mer berikelse.

Hønseholds kompetanse på høyeste nivå

Hos Omlet søker vi nådeløst etter løsninger på spørsmålene vi stadig får. Håndverket i våre hønsehus er en kulminasjon av funnene våre, og resultatene er ekstraordinære. Nyt hønsehold på Omlet måten: stressfritt på alle områder og med alle erfaringsnivåer.