Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Hønsehus i plast

Omlets hønsehus i plast skiller seg ut i hønsehusverdenen. Våre ekspertdesignede design gir overlegen isolasjon og beskyttelse for flokken din, samtidig som du minimerer tiden du bruker på rengjøring. Borte er tidene med arbeidsintensive trehus – fremtiden for hønsehold er her i våre enkle å rengjøre, vedlikeholdsfrie hønsehus.
Eglu pro ekstra stort hønsehus for opptil 15 høner
Kjøp Eglu Pro
Eglu Cube stort hønsehus for opptil 10 høner
Kjøp Eglu Cube
Eglu Go Up chicken coop by Omlet
Kjøp Eglu Go Up
Eglu Go chicken coop by Omlet
Kjøp Eglu Go

Et hønsehus i plast for hver flokk

Enten du er ny hos høner, eller er en erfaren flokkoppdretter, finnes det en Omlet hønsnegård for hvert trinn av reisen din. Praktiske tilgangspaneler, unike dørlukkingsmekanismer og geniale sikkerhets- og isolasjonsmetoder er pakket inn i en elegant design som gjør våre plasthønsnekasser til en umiddelbar stift for enhver bakgårds hønseholder.

3 grunner til å kjøpe et hønsehus i plast fra Omlet

  1. Store hønsehus huser flokker på opptil 10 små høner
  2. Mobile hønsehus er ideelle for mindre gårdsplasser eller flokker, eller for områder som regelmessig opplever alvorlige værhendelser
  3. Hønsehus uten tilknyttede luftegårder tilbyr ekstra soveplass eller rugeområder for større flokker

Skap den ultimate plassen for flokken din

Hønsehold er en unik opplevelse for alle, men vi har lagt grunnlaget for vellykket flokkoppdrett. Våre hønsehus i plast holder hønene dine varme om vinteren og kjølige om sommeren, er motstandsdyktige mot rovdyr og kan tilpasses for å passe enhver stil eller rutine.

  • Tilpass enkelt hønseholdings opplevelsen ved å legge til en luftegård eller Automatisk hønsehusdør
  • Den tilknyttede luftegården, sammen med alle hønsehusene våre, er utstyrt med anti-grave skjørt for å hjelpe avskrekke rovdyr fra å grave en tunnel
  • Forbedre de isolerende effektene ved å legge til værbeskyttelse for hønsegård

Hønseholds kompetanse på høyeste nivå

Hos Omlet søker vi nådeløst etter løsninger på spørsmålene vi stadig reiser. Håndverket i våre hønsehus i plast er en kulminasjon av funnene våre, og resultatene er ekstraordinære. Nyt hønsehold på Omlet måten: stressfri, hvor som helst og med ethvert erfaringsnivå.